6 Октомври, 2015 - 04:55
Вие сте тук: Home / News / DTS Express пристига на ултравиолетови цифрови копия
DTS Express débarque sur les copies numériques Ultraviolet

DTS Express пристига на ултравиолетови цифрови копия

Cloud технологии постоянно се увеличават в последно време, и то е едно и също за съдържание в High Definition. Получихме съобщение за пресата от DTS Inc., и в който се посочва, че един съюз между групата и ултравиолетови просто роден. По-конкретно, този съюз ще позволи на бъдещите версии на запасите с технологията Ultraviolet от оковите на си арх сгъстен песни стерео, за да получите качество на стерео, 5.1 или дори 7.1, всичко чрез DTS Express кодек. Този кодек, DTS кръсти "нисък битрейт" (за разлика от своя без загуби казва "Lossless") скоро ще бъде на разположение на цифрови копия на филми, редактирани от членове на студиата на алианса, включително Universal, Paramount, или Sony Pictures.

За протокола, този кодек позволява да излъчват кодирани в DTS аудио поток (със загуби, не "без загуба") при разпространяването на техническите условия (телевизор, дигитални копия, както е случаят и с Ultraviolet технологии) ще се показват твърде тясна. По този начин, на цифрово копие на филма ще бъдат придобити наличен в DTS 2.0, 5.1 или 7.1, истински за първи път в историята на безналични общественото съдържание, тъй като до сега възпроизвеждането на звука винаги се появи малко по-разширена, "груб" и страда от непоносими бустер поради физически ограничения пространство. Докато DTS Express използва същата компресия кодек (виж фигури по-долу), но все още оптимизира както на скоростта, както и доброто перспектива, която най-накрая излиза от компресиран стерео формат и натрошени да се разделят, тъй като смесване на филма, от 5.1 или 7.1 канала.

DTS Express кодек работи по следния начин (кликнете върху една кутия в ляво, за да разкрие съдържанието):

  • В случай на звуков съпровод 2.0
  • В случай на 5.1 звук
  • В случай на саундтрак 7.1
постоянен битрейт от 75 Kbps (в състояние да се изкачи по-горе).
Аудио битрейт вариращи от 192-512 Kbps.
Аудио битрейт вариращи от 288-768 Kbps.

Последна точка: номиналната аудио битрейт е адаптивна, което позволява известна гъвкавост при оказване на звука и качеството на кодирането.

2.0 5.1 7.1 Apocalypse-Clarke-Дахомей блу рей DTS Express DTS-HD Master Audio 5.1 DTS-Phile DTS аудио-phile-DTS-сайт-официален DTS-utlraviolet HD ултравиолетова

За Roger Stéphane | Cornwall

Редактор и създател на сайта DTS-Phile.com. Киноман учител.
Системи за домашно кино
Превъртете се горе
WordPress SEO фина настройка чрез Meta SEO Pack от Poradnik Webmastera