8 Oktober 2015 - 03:48
Du är här: Hem / 3D / 3D Panasonic Specialerbjudanden gäller till den 31 december
Offre spéciale Panasonic 3D, valable jusqu’au 31 décembre

Panasonic 3D Erbjudandet gäller till den 31 december

Panasonic erbjuder i slutet av detta år, ett särskilt attraktivt erbjudande: för inköp av en av Blu-ray-enhet modeller av företaget, kommer 3D Blu-ray av The Avengers erbjudas. Eventuellt BDT-320EF modell, en referens i området mileu, beväpnade solidemnt tekniska sidan (utom hans parte multimedia och nätverk), resulterar i fantastiska 3D-uppspelning och BDT-120EF. Filmsidan, måste erkänna lysande tekniska kvaliteter rent 3D-film Joss Whedon. När det gäller konvertering, är filmen baserad på en 3D-videobearbetning snarare slående totalt. Om inte atteient're toppmöten i genren, tillämpade den visuella stilen till 3D-rendering faktiskt en mycket tillråda upplaga, vilket bekräftar valet av Panasonic spelaren. Det hela är att förstå förrän i december 31 i alla distributreurs leverans butiker eller på Internet (amazon.fr erbjuder också detta erbjudande).

En fullständig presentation av modellen finns 320EF audiovideohd bland våra kolleger till denna adress.

 • Blu-ray 3D "Audiophile"
 • Stereo analog utgång DAC 192 kHz / 32 bitar
 • UniPhier LSI-processor med Adaptive Chroma Processing och P4HD
 • Konvertera 2D / 3D i farten (med måttligt framgångsrika resultat)
 • DVD Super Resolution Processor: 1080p Uppskalning
 • 1 enda HDMI 1.4 DMP-BDT500 skillnad
 • 2 USB-portar för att läsa media och ansluta en smartphone
 • Klocka kontroll teknik för att minska jitter
 • Kompatibel FLAC 192 kHz, 192 kHz LPCM,
 • 6 DSP med Digital Tube Ljudläge, och High Pure Audio Clarity Sound Plus
 • Smartphone fjärrkontroll & Pekplatta Fjärrkontroll
 • DLNA och UPnP, Viera Connect, integrerad WiFi
 • USB & UPnP: DivX Plus HD, MKV, FLAC, M2TS, AVCHD, DFO, JPEG, MP3, LPCM
 • Skype ™ 3, Netflix ™, Amazon VOD ™, YouTube ™, HuluPlus, CinemaNow, Vudu, Pandora, Facebook, Twitter, AccuWeather, AP, Wall Street Journal, MLB, NBA, NHL och MLS4, My Space, Disney Publishing, Flixster och online-spel (ej alla tjänster tillgängliga i alla länder)
 • Start och snabbaste boot (ECO Smart Sensor)
 • Certfié Energy Star (eco-läge)

3D hämnare-blu-ray-frans 3D Blu-Ray DVD-3d-värdefulla spelare blu-ray offre offre-panasonic offre-panasonic-valable-sur-internet offre-spciale-panasonic-blu-ray-panasonic-dmp-bdt500 offre-speciale-panasonic offres-spciales-panasonic Panasonic panasonic-3d-film-offer panasonic-bdt-320-test panasonic-dmp-bdt320-3d valide-jusquau-8-decembre

Om Roger Stéphane | Cornwall

Redaktör och skapare av webbplatsen DTS-Phile.com. Filmentusiast lärare.
Hemmabiosystem
Rulla till toppen
Wordpress SEO finjustera av Meta SEO Pack från Poradnik Webmastera