September 29, 2015 - 09:11
Du är här: Hem / 3D / REBEL: Pixar / Disney passerar in Dolby läger
REBELLE: Pixar/Disney passe dans le camp Dolby

REBEL: Pixar / Disney passerar in Dolby läger

Medan våra franska butiker på December först, Rebel, daterad sista produktionen av Pixar, förbereder sig för en Blu-ray 3D och 2D upplagan av skönhet, att döma av de första recensionerna av våra landsmän. Ovanligt (och opublicerade, utom vår fel), kommer filmen att presenteras i Dolby True HD 7.1-kanals under, i stället för den vanliga spår DTS-HD Master Audio (5.1 eller 7.1). Förbehållet den ursprungliga engelska, kommer detta soundtrack från blandnings / kodning Dolby Atmos gjorts och presenteras i några rum med Atlanten. Ännu mer ovanligt och helt utan motstycke slag för den franska Meddelandet kommer att finnas tillgängligt i Dolby Digital Plus 7.1. Dessa två ljudformat kan ses som motsvarigheten av spåren Dolby DTS-HD Master Audio och DTS-HD High Resolution. Dolby Digital Plus är en förlustfri codec till en fast ränta, som är DTS-HD High Resolution, men hårdare totala genomströmningen. De första recensionerna publiceras på webben belysa exceptionella utrymme gjorts vad gäller ljudet av filmen, och även lyfta fram rendering bokstavligen sublim 3D.

Kosttillskott, för sin del, kommer att erbjuda:

-Kommentarer Audio regissören Mark Andrews, Steve Purcell co-direktör, handledare Brian Larsen av historia och chefredaktör Nick Smith
-2 Kortfilmer: "Legenden om Bitten" och "La Luna
-De Scener av produktionen av filmen 8 rapporter
-4 Utökade scener

Exklusiva tillägg till utgåvan Blu-ray 3D
Alternativ .Prologue: Fergus och Bitten
.Courtes Övergivna sekvenser
0,4 Mini berättelser
.Bandes Annonser, klipp och gallerier

1080p 24 bit 7.1 blu ray modiga Disney Dolby Digital Plus 7.1 Dolby True HD Dolby-3d DTS-HD High Resolution Film phile hd the-legend-of-biten Pixar rebell Stephane roger TOP IMAGE TOP SOUND wild-side-les-frissons- of-the ångest området B

Om Roger Stéphane | Cornwall

Redaktör och skapare av webbplatsen DTS-Phile.com. Filmentusiast lärare.
Hemmabiosystem
Rulla till toppen
Wordpress SEO finjustera av Meta SEO Pack från Poradnik Webmastera