13 okt 2015 - 03:39
Du är här: Hem / Nyheter / DTS Express anländer på Ultraviolet digitala kopior
DTS Express débarque sur les copies numériques Ultraviolet

DTS Express kommer till Ultraviolet digitala kopior

Cloud teknik utvecklas ständigt under den senaste tiden, och det är samma för innehållet i High Definition. Vi fick bara ett pressmeddelande från DTS Inc., och som anger att en allians mellan gruppen och Ultraviolett just fött. Specifikt kommer denna allians att framtida versioner av aktier med ultraviolett teknik ur bojor hans ärke komprimerade spår stereo för att få en kvalitet stereo, 5.1 eller till och med 7,1, allt via DTS Express codec. Denna codec, DTS döpa "låg bitrate" (i motsats till dess förlustfri säger "Lossless") kommer snart att finnas tillgänglig på digitala kopior av filmer redigerades av medlemmar av studios allians, inklusive Universal, Paramount, eller Sony Pictures.

För att undvika missförstånd, ger detta codec att sända kodade i DTS ljudström (med förluster, utan "förlustfri") när sprida de tekniska kraven (TV, digitala kopior som också är fallet med ultraviolett teknik) kommer att visa för smal. Således kommer digital kopia av filmen förvärvas tillgängliga i DTS 2.0, 5.1 eller 7.1, en verklig först i historien om dematerialiserade offentligt innehåll, eftersom hittills ljudåtergivningen alltid verkade något utökat, "grov" och lider av outhärdlig booster grund av fysiska utrymmesbegränsningar. Medan DTS Express använder samma codec (se figur nedan) men ändå optimerar både hastighet och ljudet perspektiv, som slutligen kommer ut ur ett komprimerat stereo format och krossas för att dela, som blanda film på 5.1 eller 7.1 kanaler.

DTS Express codec fungerar som följer (klicka på en låda till vänster för att visa innehållet):

  • I fallet med ett ljudspår 2,0
  • I fallet med ett 5,1 ljudspår
  • I fallet med ett soundtrack 7,1
en konstant bitrate från 75 Kbps (kunna klättra ovan).
En audio bitrate mellan 192-512 Kbps.
En audio bitrate mellan 288-768 Kbps.

Sista punkten: den nominella audio bitrate är adaptiv, vilket gör att en viss flexibilitet vid tillhandahållandet av ljudet och kvaliteten på kodningen.

2,0 5,1 7,1 Apocalypse-Clarke-Debat blu ray DTS Express DTS-HD Master Audio 5.1 DTS-Phile dts audio-phile-dts-site-officiell dts-utlraviolet hd ultraviolett

Om Roger Stéphane | Cornwall

Redaktör och skapare av webbplatsen DTS-Phile.com. Filmentusiast lärare.
Hemmabiosystem
Rulla till toppen
Wordpress SEO finjustera av Meta SEO Pack från Poradnik Webmastera