8 Oktober 2015 - 06:01
Du är här: Hem / Nyheter / LINCOLN: Blu-Ray frisättning den 26 mars (Område A)
LINCOLN: sortie Blu-Ray le 26 mars prochain (zone A)

LINCOLN: Blu-Ray frisättning den 26 mars (Område A)

Senaste prestation daterad Steven Spielbergs Lincoln, tolv gånger Oscar nominerade 2013, förbereder sig för en Blu-Ray release i Disney-området A. Detta kommer att vara effektiva den 26 mars kommer det att vara möjligt att frossa ljus Janusz Kaminski, iscensättningen av Spierlberg, men särskilt blandnings Gary Rydstrom, Namngiven mixer Spielberg stark sedan många år. Vid detta tillfälle, kommer filmen att finnas tillgänglig i DTS-HD Master Audio 7.1, vid 24 Bit. Ett utmärkt tillfälle att upptäcka den ursprungliga mix av filmen, även nominerad i kategorin "Best Sound Blandning" framtida Oscars, som ska hållas den 24 februari. Förutom en mästare video i 1080p och 2.35: 1 Widescreen, vi bortse från de tillägg som föreslås i Blu-Ray utgåva.

Lincoln-walking-away

En anmärkning: den ljuddesign (ljuddesign), gavs till Ben Burtt. Vår kollega amerikanerna Site soundworkscollection.com har också ägnat en dokumentär till sitt arbete på filmen, i sin samling "profil", enligt följande:

Slutligen, här är en lista över tekniker och ljudkonstnärer som arbetat med den här filmen kära till Spielberg. Alla är framstående konstnärer som redan innehar ett flertal utmärkelser, och vars namn också tala högre än uttrycksfullheten deras tidigare goda förslag eller framtiden:

Mark Agostino Uppspelning Pro Tools Operatör
Steve Boeddeker Ytterligare Re Mixning
Ronni Brun Foley konstnär
Ben Burtt Sound Designer
Dustin Cawood Ljudeffekter Läggning
Ryan Cole Ljud LJUDTEKNIKER
Greg Crawford Adr mixer: Atlanta
Lukas Dunn Gielmuda Foley Handledare
Rakel Fleiss Ljudproduktion Intern
Pascal Garneau Foley Redaktör
Richard Hymns Supervising Ljudläggning
Ron Judkins Produktion Ljudmixer
Noa Katz Ytterligare Assistent Ljudläggning
Tom Lalley Ljudinspelning Engineer Re
Stuart McCowan Ljudredigeraren
Jeremy Molod Assistent Supervising Ljudläggning
Alex Namn Ljud Utility
Andy Nelson Re Mixning
Jonathan Null Och Dialog Adr Handledare
Gary Rydstrom Ljud Re Mixning
Clint Smith Foley LJUDTEKNIKER
Greg Smith Assistent Sound Designer
Corey Tyler Foley LJUDTEKNIKER
Marshall Winn Redaktör dialog
Ryan Young Adr LJUDTEKNIKER
1080p 24 bitars 2D blu ray DTS-HD Master Audio 5.1 DTS-HD Master Audio 7.1 DTS-Phile Gary Rydstrom hd lincoln lincoln-blu-ray lincoln-spielberg-zone-telechargement Oscars sorties-blu-ray-zone-a Sound utforma Spielberg Spielberg-Lincoln-blu-ray Stephane roger TOP SOUND zon A

Om Roger Stéphane | Cornwall

Redaktör och skapare av webbplatsen DTS-Phile.com. Filmentusiast lärare.
Hemmabiosystem
Rulla till toppen
Wordpress SEO finjustera av Meta SEO Pack från Poradnik Webmastera